Menu Sluiten

Accu Kettingzagen


Accu kettingzagen

Informatie over accu kettingzagen.

Accu kettingzagen zijn een ideaal alternatief voor benzine- of elektrische kettingzagen wanneer je in een geluidsgevoelige omgeving moet werken of een groot werkbereik nodig hebt.

Accu kettingzagen zijn uitgerust met een moderne technologie, bieden optimale prestaties, stoten geen uitlaatgassen uit en zijn draadloos. Accu kettingzagen zijn met name bedoeld voor particulier gebruik.

Ze zijn milieuvriendelijker en maken doorgaans minder lawaai dan kettingzagen op benzine. Ze zijn praktischer in gebruik doordat ze lichter zijn. Accu kettingzagen zijn vaak goedkoper in aanschaf.

Accu kettingzagen zijn geschikt voor het snoeien van struiken en takken. Door het gewicht en de kracht is dit een perfect gereedschap voor particulieren. Voor het aanspannen van je ketting hoeft men geen gereedschap te gebruiken, dus dit is heel simpel. Info over accu kettingzagen

Vragen over Accu kettingzagen

Wat weten we nog over accu kettingzagen.

Het grote voordeel van een accu kettingzaag is dat je vrij kan bewegen en geen rekening dient te houden met een elektrisch snoer. En een kettingzaag die werkt op benzine is meestal veel zwaarder en je dient ook voldoende voorraad benzine te hebben. Een accu kettingzaag werkt ook relatief stil.

Accu kettingzagen bestaan hoofdzakelijk uit een motor, een zaagketting, een zaagblad en een aandrijftandwiel. Deze onderdelen moeten, zowel bij elektrische als bij benzine kettingzagen, regelmatig onderhouden worden.

Om een optimaal gebruik te garanderen, moet je de zaagketting regelmatig spannen, smeren met olie en slijpen.

Meer info over accu kettingzagen nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Accu Kettingzagen Stihl | Accu Kettingzagen | Herstelling Accu Kettingzagen | Landbouwmachines Accu Kettingzagen | Leveranciers Accu Kettingzagen | Onderhoud Accu Kettingzagen |