Menu Sluiten

Knikladers


Knikladers

Informatie over knikladers.

Knikladers zijn miniloaders die worden uitgevoerd met een knikbesturing.  Dit is het grootste kenmerk waarin de machine zich onderscheid van overige type miniladers. De knikbesturing van de machine, ook wel knikloader genoemd, bestaat in principe uit twee delen. Daarnaast is het zo dat SHERPA knikladers worden aangedreven door 4 hydraulische Rexroth rij motoren waardoor de aandrijflijn compleet onderhoudsvrij is.

Kleinere knikladers bieden een compact ontwerp en een krachtig hefvermogen waarmee ze gemakkelijk kunnen werken binnen krappe landschapsgrenzen, pennen, omheinde erven en meer. Van materiaaltransport tot grondonderhoud, deze machine kan de meeste soorten landschapsaanleg aan.

Bovendien zijn deze laders ideaal voor het snoeien en opruimen van kleine heuveltjes en gebieden waar het terrein te oneffen is voor een standaardvoertuig. Het bedrijf biedt ook een volledig gamma boomtruckuitrustingen en andere gespecialiseerde uitrustingen om u te helpen bij tal van andere klussen, waaronder houthakken en bosbeheer.

Als u op zoek bent naar de meest veelzijdige laders voor hoveniers, overweeg dan eens een kniklader. Deze heavy duty, utiliteitsmachine is perfect voor bijna elk werkterrein. Deze lader voor landschapsverzorging is gemaakt van een frame van aluminiumlegering en heeft grote bak secties met krachtige telescopische heffers waarmee de lader vrijwel overal kan worden opgetild en verplaatst.

De telescopische heffers maken het gemakkelijk om de compacte deksels te verplaatsen om gebieden te bestrijken die te klein zijn voor een handmatige lader. Een kniklader is uitgerust met hydraulische koppelingsbediening om een vloeiende weerstand en een krachtige werking te garanderen. Hij kan worden aangedreven door een elektrische motor met hoog vermogen of door een elektrische trekker/aanhanger combinatie.

Info over knikladers

Kennisgeving over Knikladers

Meer info over knikladers.

Laders zoals een sleep- en meeneem aanhangwagens zijn ideaal voor zowel bouw- als grondverzet toepassingen. Deze back-up dumptrucks kunnen worden gebruikt om enorme ladingen over moeilijk terrein te vervoeren of om op hoge plaatsen te komen waar ladders en gewone aanhangwagens met wielen niet kunnen komen. Een sleepwagen is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om bijna alles dat moet worden verplaatst of vervoerd te vervoeren.

Deze back-dump trucks zijn zeer geschikt voor bouwprojecten en kunnen flexibiliteit, veiligheid en snelheid aan uw project toevoegen. Ze hebben een stevige stalen carrosserie en kunnen werken op terrein dat zo hard is als een meter beton.

Er kunnen in de hefarm verschillende voorzetstukken gehangen worden, zoals een dichte bak, puinbak, palletvorken, stenen klem, hijsmast, stenen rotator of een veegbezem. Er zijn nog meer voorzetstukken maar dit zijn de meest voorkomende. Er zijn echter ook knikladers met een vast voorzetstuk.

Een kniklader heeft vaak een knikbesturing, waardoor deze zeer wendbaar is. Door de knikbesturing in combinatie met de geringe breedte kan de machine op veel plekken ingezet worden. Er zijn knikladers met een eigen gewicht van 1300 kg tot meer dan 200.000 kg. In tegenstelling tot een dieplepel kan een kniklader niet erg diep graven beneden het niveau van de wielen.

Meer info over knikladers nu op www.vanhaute-landbouwmachines.be.

Tags

Grondverzet Knikladers | Herstelling Knikladers | Knikladers Cat | Knikladers Giant | Knikladers Kramer | Knikladers Oost-vlaanderen | Knikladers |